13 Ocak 2008 Pazar

COSMOPOLİTAN VE PANDALAR

Türkiye'deki en bilimsel,en kayda değer, en yaratıcı, en rasyonel, en düşündürücü dergilerden biri olan COSMOPOLITAN'da bir okur derdine deva bulmak amacıyla Cosmopolitan ekibine şöyle bir soru soruyor:

"Erkek arkadaşım her sabah gözünde çapakla uyanıyor.Bunun sebebi nedir?"
---Sorunun üst tarafında da sol gözünü kaşıyormuş gibi görünen bir panda resmi var!---
Hah!

Cevaptaysa gözlerine merhem,krem sürsün geçer. Gözleri hafif açık uyuduğu için öyle oluyor denilmiş.Referans olarak da bir göz doktorunun ismi var!

Şimdi bu bayanın erkek arkadaşı( tabi bayan mı o da muamma) resimdeki pandaysa eğer ve pandaların gözleri çapaklanmıyorsa böyle bir soru sorması çok normal.Ama kuvvetle muhtemel erkek arkadaşı sizin, benim gibi bir insan. Bu yüzden tıpkı diğer insanlar gibi gözlerinde çapak oluşabiliyor.Bu kişinin gözlerin çapaklanmasının ne kadar doğal bir şey olduğunu bilmediğini düşünmek bile istemiyorum. Ama malesef durum böyle gibi. Ya ya..

Bence bu kişi hayatının geri kalan kısmında panda bakıcılığı yapsın.Cosmopolitan' a niye benim erkek arkadaşımın gözünde çapak var, niye benim erkek arkadaşımın gözünün üstüne kaş var diye sorular sormasından kat kat daha iyidir.

Daha kadın olmanın 50 harika yanı diye maddeler vermiş ve maddelerin birisinde "bizim burnmuzun kıllı olma olasılığı çok azdır" , ve diğerinde "batan gemilerden ilk önce kadınları ve çocukları çıkarıyorlar" yazan çok fantastik yazıyı okuyacağım...

Girls just wanna have fun!Just!

Hiç yorum yok: